BasBQ
Beef en Steak

Recept en manier gevraagd: BCC op Kamado

 
 

SteenErts

Vuurmaker
Berichten
82
Hoi, ondanks dat het miezert, heb ik voor de speeldag bedacht dat ik een BCC ga maken. Tweede keer maar nu voor een badge ook.

Maar de vorige keer op de Weber 47 indirect, nu op de Kamado. Tips anyone?

En de paella op de vrijdag zorgde voor een uitstekend resultaat. Maandag chili con carne met gerookt buikspek.... altijd een reden om te Q'en :D

Foto's volgen.
 
Gewoon in een lekbakje op je platesetter zetten en dan rond de 175-200?. Bij mij zijn ze zo binnen het uur klaar.
Op de platesetter als je kip niet helemaal onder de deksel past.
 
noskos zei:
Gewoon in een lekbakje op je platesetter zetten en dan rond de 175-200?. Bij mij zijn ze zo binnen het uur klaar.
Op de platesetter als je kip niet helemaal onder de deksel past.


Noskos +1

dank! Maar dan ga ik nu mijn platesetter eens goed neerzetten. Kreeg op mijn werk te horen dat mijn deflector verkeerd werd ingezet... :D

Dus eerst heat delector en dan mijn platesetter? wat is dan mijn platesetter...

[me=SteenErts]gaat handleiding lezen..[/me]


in de marinade:





 
Terug
Bovenaan Onderaan