Na een poosje wikken en wegen toch besloten om pulled pork te maken.
Vanmorgen een procureur met been bij de slager gehaald a 3,5 kg. Ik gebruik een eigen dry rub op basis van: rietsuiker, p/z, paprika, knoflookp, uienp, chilip, tijm, komijn en een buttload aan bruine suiker. The sweeter the better!
Ik ga voor de minion method met waterpan en wil m low n slow 12 uur zn gang laten gaan.
In combinatie met kersenhout en n spray van appelsap hoop ik het juiste resultaat te bereiken.
Ik ben alleen niet helemaal tevreden over de procureur het been lijkt me te grof, het zal niet loskomen zoals bij een echte boston butt, maar goed morgenochtend gaat ie er op en 12 uur later, ill shred m to bitsies!
Foto's volgen, weltrusten
Vanmorgen een procureur met been bij de slager gehaald a 3,5 kg. Ik gebruik een eigen dry rub op basis van: rietsuiker, p/z, paprika, knoflookp, uienp, chilip, tijm, komijn en een buttload aan bruine suiker. The sweeter the better!
Ik ga voor de minion method met waterpan en wil m low n slow 12 uur zn gang laten gaan.
In combinatie met kersenhout en n spray van appelsap hoop ik het juiste resultaat te bereiken.
Ik ben alleen niet helemaal tevreden over de procureur het been lijkt me te grof, het zal niet loskomen zoals bij een echte boston butt, maar goed morgenochtend gaat ie er op en 12 uur later, ill shred m to bitsies!
Foto's volgen, weltrusten