BasBQ
Beef en Steak

Ratatouille met Zalm

Schoolbord

Sprokkelaar
 
Berichten
39
Afgelopen dagen was het al lekker weer om de bbq aan te steken natuurlijk en na de Beer Can Chicken gingen we een heerlijk stukje zalm van de smoker (80 graden) en lekkere ratatouille van de bbq (200 graden)

Zoals je ziet begonnen we eerst met snijden, en alles lekker in de gietijzerenpan en op de BBQ, beetje olijfolie erover en peper en grofzeezout.

De vis ging op de watersmoker en alles ging zo ze gangetje.

De zalm op de smoker is enkel alleen bereidt met kersenhout (dat ging op de smoker) en als laatste ging er een heerlijke kruidenroomkaas saus (garlan en kookroom)

20200806_172318_resized_1.jpg


20200806_173900_resized_1.jpg


20200806_181945_resized_1.jpg


20200806_182001_resized.jpg


20200806_184722_resized_1.jpg


20200806_185537_resized_1.jpg


20200806_185720_resized_1.jpg
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
9.424
Nou, dat ziet er goed uit.
Dat moet genieten geweest zijn
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.964
Lekker maaltje. Ik vind die schijfjes in het gietijzer er altijd zo gezellig uit zien.
Moet weer smullen geweest zijn.
 

Schoolbord

Sprokkelaar
 
Berichten
39
Smullen was het zeker ;) wat niet op ging even ingevriest en kunnen we op een later tijdstip nog op eten
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
6.263
Mooi plaatje zo het pannetje
Zalm al eens op een plankie geprobeerd?
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.148
Mooi zeg die plakjes in dat pannetje, hele fijne foto!
 

Free_ltd

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.637
Ratatouille staat niet in mijn top 10 van favorieten, maar zoals jij hem opdient, zou ik hem veel liever lusten. Neem ik mee in mijn geheugen op :D
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.985
Smullie. Ziet er goed uit.
De ratatouille ben im al tweee keer mee gestart. ( maar halverwege andere ideeen) gaat er van komen.
 
Bovenaan Onderaan