- Berichten
- 38
Afgelopen dagen was het al lekker weer om de bbq aan te steken natuurlijk en na de Beer Can Chicken gingen we een heerlijk stukje zalm van de smoker (80 graden) en lekkere ratatouille van de bbq (200 graden)
Zoals je ziet begonnen we eerst met snijden, en alles lekker in de gietijzerenpan en op de BBQ, beetje olijfolie erover en peper en grofzeezout.
De vis ging op de watersmoker en alles ging zo ze gangetje.
De zalm op de smoker is enkel alleen bereidt met kersenhout (dat ging op de smoker) en als laatste ging er een heerlijke kruidenroomkaas saus (garlan en kookroom)
Zoals je ziet begonnen we eerst met snijden, en alles lekker in de gietijzerenpan en op de BBQ, beetje olijfolie erover en peper en grofzeezout.
De vis ging op de watersmoker en alles ging zo ze gangetje.
De zalm op de smoker is enkel alleen bereidt met kersenhout (dat ging op de smoker) en als laatste ging er een heerlijke kruidenroomkaas saus (garlan en kookroom)