BasBQ
Beef en Steak

Römertopf bietjes, aardappelen en een eitje

 
 

TraegerTinus

Gemarineerd
Berichten
1.146
Goedenavond

Rond 16.00 de BBQ aangestoken en om 18.10 aan tafel.

Een "gewone" Hollandse pot, super lekker met alle vitamines (van horen zeggen) er nog in.

Römertopf weer een kwartier in water laten staan.
Aardappels geschild en in helften gesneden.
Bieten geraspt.

Eerst de bieten erin en daar de aardappels bovenop.
Ei om te proberen er ook opgelegd.
KWW, Kiekn Wat Wordt

a4c9224dbc52b50da1400c3228f3ea30.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk

Op de BBQ ermee, indirect rond de 200 graden.
Kinderen hadden een frikandellen taart gezien op tik tok, dus die hebben ze gemaakt en kon er ook bij op.

En een paar worstjes erbij.
Römertopf staat ondertussen lekker warm te zijn op tafel. Zeker een kwartier gestaan en nog goed warm.
75dc7c947b578e095ac7354b3085fe8a.jpg
53a4304c03e139cfb4af300b627d757e.jpg


Alles op het bordje, excuses voor het slagveld, maar zo eten we bieten.
Prakje maken, gekookt ei, beetje mayonaise en jus.
Heeeeerlijk.

Nou eet smakelijk.

6f45efe35f799a0335c34f8dfc315d88.jpg
c21b0a482509535a89656636decfd7ae.jpg
 
Laatst bewerkt:
Heeeeeerlijk!!

Ik hou wel van “Hollandse” kost.
 
Dat is toch een goede vondst geweest die topf! Inspirerend om te zien wat je er mee kan maken.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat is toch een goede vondst geweest die topf! Inspirerend om te zien wat je er mee kan maken.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ja, echt een gaaf ding. Makkelijk met z'n 5en van gegeten.

Binnenkort met boontjes of broccoli of bloemkool etc.
Weinig afwas. Heet water en een afwasborstel en klaar is Tinus.

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan