- Berichten
- 1.148
Goedenavond
Rond 16.00 de BBQ aangestoken en om 18.10 aan tafel.
Een "gewone" Hollandse pot, super lekker met alle vitamines (van horen zeggen) er nog in.
Römertopf weer een kwartier in water laten staan.
Aardappels geschild en in helften gesneden.
Bieten geraspt.
Eerst de bieten erin en daar de aardappels bovenop.
Ei om te proberen er ook opgelegd.
KWW, Kiekn Wat Wordt
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Op de BBQ ermee, indirect rond de 200 graden.
Kinderen hadden een frikandellen taart gezien op tik tok, dus die hebben ze gemaakt en kon er ook bij op.
En een paar worstjes erbij.
Römertopf staat ondertussen lekker warm te zijn op tafel. Zeker een kwartier gestaan en nog goed warm.
Alles op het bordje, excuses voor het slagveld, maar zo eten we bieten.
Prakje maken, gekookt ei, beetje mayonaise en jus.
Heeeeerlijk.
Nou eet smakelijk.
Rond 16.00 de BBQ aangestoken en om 18.10 aan tafel.
Een "gewone" Hollandse pot, super lekker met alle vitamines (van horen zeggen) er nog in.
Römertopf weer een kwartier in water laten staan.
Aardappels geschild en in helften gesneden.
Bieten geraspt.
Eerst de bieten erin en daar de aardappels bovenop.
Ei om te proberen er ook opgelegd.
KWW, Kiekn Wat Wordt

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Op de BBQ ermee, indirect rond de 200 graden.
Kinderen hadden een frikandellen taart gezien op tik tok, dus die hebben ze gemaakt en kon er ook bij op.
En een paar worstjes erbij.
Römertopf staat ondertussen lekker warm te zijn op tafel. Zeker een kwartier gestaan en nog goed warm.


Alles op het bordje, excuses voor het slagveld, maar zo eten we bieten.
Prakje maken, gekookt ei, beetje mayonaise en jus.
Heeeeerlijk.
Nou eet smakelijk.


Laatst bewerkt: