BasBQ
Beef en Steak

Quicky met Blues Hog BBQ RUB

 

Rosch

Vuurmaker
Berichten
53
Gister avond even snel.......
2 stukjes Ribsteak met Blues Hog Dry Rub Seasoning, de RUB was net binnen en ik wilde het toch even proberen.

Steaks eerst indirect op de BBQ en toen nog enkele minuten direct en ingesmeerd met de zelf gemaakt Rasberry Balsamico Chillie saus.
(Was pittig, volgende keer iets minder RUB, maar wel een lekkere smaak).
Daarbij de Big Bob Gibson Bar-B-Q Mustard sauce....hmmmmm

Oh ja en een lekker stukje zalm met huid, ingesmeerd met kruiden en olijf olie, later citroen erover heen.....heerlijk zacht en sappig met een krokant huidje.

Snel........maar toch lekker ;-)
image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg
 
Lekkere glimmende steaks !
 
BH is inderdaad een wat pittiger rub maar wel een lekkere :)

Je mag ook foto's maken van je barbecue hoor, vinden wij helemaal niet erg. De buren denken misschien dat je een beetje gek doet, maar wij vinden het helemaal normaal ;)
 
quick en dirty is ook eens fijn.....nu betrap ik me er op dat ik steeds een paar uur kwijt ben met uitproberen. Maar goed...dat is ook geen straf.

is nog wat over Roger?
 
Hahaha.... Ik zal mijn BBQ er wat vaker op zetten, maar kijk naar naar de MOINK BALL bereiding daar staat hij ook op :)
En..... Op Facebook vragen ze of ik ook wel eens een dag niet BBQ, ook daar post ik regelmatig.
Hannibal van deze is niets over gebleven :)
 
Dat ziet er lekker uit!
 
mooie foto's, ziet er heerlijk uit
 
Lekkuurrrrrrr!!! ;)
 
Quick of niet, ik lust het wel ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan