Gister avond even snel.......
2 stukjes Ribsteak met Blues Hog Dry Rub Seasoning, de RUB was net binnen en ik wilde het toch even proberen.
Steaks eerst indirect op de BBQ en toen nog enkele minuten direct en ingesmeerd met de zelf gemaakt Rasberry Balsamico Chillie saus.
(Was pittig, volgende keer iets minder RUB, maar wel een lekkere smaak).
Daarbij de Big Bob Gibson Bar-B-Q Mustard sauce....hmmmmm
Oh ja en een lekker stukje zalm met huid, ingesmeerd met kruiden en olijf olie, later citroen erover heen.....heerlijk zacht en sappig met een krokant huidje.
Snel........maar toch lekker ;-)
2 stukjes Ribsteak met Blues Hog Dry Rub Seasoning, de RUB was net binnen en ik wilde het toch even proberen.
Steaks eerst indirect op de BBQ en toen nog enkele minuten direct en ingesmeerd met de zelf gemaakt Rasberry Balsamico Chillie saus.
(Was pittig, volgende keer iets minder RUB, maar wel een lekkere smaak).
Daarbij de Big Bob Gibson Bar-B-Q Mustard sauce....hmmmmm
Oh ja en een lekker stukje zalm met huid, ingesmeerd met kruiden en olijf olie, later citroen erover heen.....heerlijk zacht en sappig met een krokant huidje.
Snel........maar toch lekker ;-)





