BasBQ
Beef en Steak

quarantaine rib's

 
 

Bas84

Kooltjesharker
Berichten
184
Ja je moet wat he? Als je de deur niet uit mag dan de vriezer maar leeg maken!
Ze waren weer goed gelukt al zeg ik het zelf! 😋

20220303_120417.jpg


20220303_120910.jpg


20220303_122258.jpg


20220303_151544.jpg


20220303_152443.jpg


20220303_152946.jpg


20220303_153053.jpg


20220303_173639.jpg


20220303_173816.jpg


20220303_180820.jpg


20220303_182854.jpg
 
Dat ziet eruit als prima ribben!

Lekker hoor. 😋😋
 
Ziet er lekker uit, hoe is de smaak van de Bold & Beefy saus? Past het goed bij een sparerib, wat over het algemeen zoet is?
 
Lekker hoor ribs! Dan maak je van je quarantaine tijd toch nog een feestje ;)
 
Ziet er lekker uit, hoe is de smaak van de Bold & Beefy saus? Past het goed bij een sparerib, wat over het algemeen zoet is?
Dat was idd een experiment maar smaakte goed ben zwz fan van die saus!
 
Je moet er het beste van maken.:unsure:.
Maar zo lang de diepvries goed gevuld is, kan je aan de slag. Lekkere ribbeltjes
 
Ziet er echt FAN-TAS-TISCH uit!

Heb je een recept of is dat een goed bewaard geheim?
 
Ziet er echt FAN-TAS-TISCH uit!

Heb je een recept of is dat een goed bewaard geheim?
Wat wil je weten?
Alles wat ik gebruikt heb staat op de foto's
3 uur roken rond 100 graden
2 uur in de folie rond de 100 graden
En dan 20/25 min uit de folie met saus erop ook rond de 100 graden
Kind kan de was doen 😉
 
ziet er goed uit. :D
Smaakt toch altijd beter als het zelf doet.
 
Heerlijk. Nu wil ik ook ribben
 
Terug
Bovenaan Onderaan