BasBQ
Beef en Steak

Puur op het gevoel

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
173
Met collega's in Spanje en dan moet er ook wat op tafel komen. Er werd een mooi stukje gerijpt/gedroogd rund op de kop getikt.

Helaas geen thermometer bij hande, dus puur op het gevoel en ervaring reverse sear bereid. Het vlees lag puur en zonder opsmuk op de Q en heeft 1u15min op de indirecte kant gelegen, daarna 1min per kant afgegrild.

Uitermate tevreden met het resultaat. En wat een fantastische smaak, zeker het randje langs het bot.
11c580e358e1a45c3eab3ff4fa7d9b97.jpg
c79ef1fa0b3bb734ada49300c02f19ee.jpg
5e768a0b2f2d3051f9b4157986e3d59e.jpg
14a6f7b4f0b203379c3790621f3738ed.jpg
81fd37cbbd6ca2a00a2dac3c7c4b5e95.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Ziet er prima uit. Voor mij nog iets te rare, tenzij de foto bedriegt. Maar smaken verschillen. Het lijkt me echt wel moeilijk om helemaal juist te zitten zonder te kunnen meten.

In het vervolg gewoon een thermapen mee in de toiletzak :D
 
Dat heb je netjes gedaan met je gevoel!
 
Nice!!! Mooi gerijpt stuk ook. Perfect gedaan zo te zien.
 
Terug
Bovenaan Onderaan