BasBQ
Beef en Steak

PulledPork van de Primo voor de Knor

 

Paladin

Sprokkelaar
Berichten
33
Een van de dingen die ik natuurlijk moest proberen op de Primo was PP, ik heb het al is eerder gemaakt op de weber (nooit foto oid van gemaakt) en dat ging opzich ook prima, maar koste wat meer effort. Dus dit keer de poging op de Primo, en ik moet zeggen qua temp stabiliteit echt geweldig denk voor 10 uur lang altijd netjes rond de 110-120 graden, met af en toe minimale aanpassingen aan de lucht sluiven.

Ik heb het recept genomen van Noskos (wedstrijd PP) en het resultaat was erg lekker, volgende keer denk ik wel dat ie iets pittiger kan, en iets minder zoet, maargoed eerst deze 2,5kg maar is weg werken.

Procureur ontdaan van dikke lagen vet:


In de rub na een kort nachtje in de koelkast


Na 5 uur op de Q met appelhout, ingelakt:


Na ruim 4 uur op 71 graden gezeten te hebben, knalde hij in een keer door naar naar 86, ik heb hem bij 90 graden er afgehaald omdat hij toen overall zacht was


Even druk pullen:


Wat salade erbij:


En smullen maar!


volgende keer neem ik harde broodjes, misschien van zuurdesem, ik denk dat die combinatie wel lekker is. Verder nog iets beter temp management voor de pork, sommige delen waren nu wat droog
de rub mag iets pittiger. Maar verder een groot succes :)
 
Ziet er goed uit hoor!
 
Heerlijk, mooi hoor! Gratz met knorrie
 
Lekker en gefeliciteerd met je knor.
 
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met je stickertje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan