BasBQ
Beef en Steak

PulledPork (Sticker)

 
 
 

Ginko

Kooltjesharker
Berichten
139
Het was weer eens tijd voor wat getrokken varken.

Deze zoals wel vaker, naar het recept van Noskos....

Dus, ge?njecteerd en gerubt:

tDpyv0j.jpg


Is1TEXk.jpg


Tegelijkertijd ook maar een nieuwe voorraad bbq saus gemaakt (verwacht komende dagen wel wat nodig te hebben).

WW6YmXW.jpg



Vanochtend rond 7u de smoker in

zxA5hY5.jpg


Vanmiddag rond 12 uur voor het glazen en na het glazen

6qrpTp9.jpg


Nw3V5GP.jpg


lQm7YgX.jpg



Na het glazen is rond 14:30 het vlees ingepakt en zit momenteel de kerntemperatuur op de 71 graden.

bbq temp heeft voornamelijk gewisseld tussen de 90 en 100 graden. En ik heb hem na het inpakken van het vlees iets opgestookt naar 110

 
dat ziet er al heerlijk uit, nog even doorzetten  ;)
 
En rond 18:00 was hij klaar, rond 89 graden eraf gehaald. opnieuw verpakt en met handoek eromheen in de koelbox gestopt.

Vervolgens de eindsaus gemaakt:
vtdjkrQ.jpg


En we konden gaan shredden

XJR2jaO.jpg


GHRumyh.jpg


YgSxQik.jpg



Run was van 07:00 tot 18:00.. toch weer 11 uurtjes bezig geweest. En met een verdomd lekker resultaat.
 
Ziet er prima uit. Wat was het startgewicht?
 
lekker hoor, gefeliciteerd met je knor  :)
 
Ziet er lekker uit hoor, ik krijg er honger van, 👍👍
 
Lekker hoor!
 
Wow super resultaat! Gefeliciteerd met je knor
 
Iedereen bedankt.

op naar het volgende project, de DO ontmaagden!  :D
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan