apeldoornschevleeseters
Tondelzoeker
- Berichten
- 8
Geïnspireerd door Ralph de Kok, begonnen aan dit heerlijke hapje!
Zie de bereiding evt hier:
Bereiding
- Indirect tussen de 110°C/120 °C
- Rookhout
- Kerntemperatuur 92°C/94°C
Deeg
- 365 gram bloem
- 5 gram zout
- 125 gram bote
- 1 ei (om te lakken)
- 80 ml water
- 10 ml azijn
Rub
- 2 el paprikapoeder
- 1 el gemalen komijn
- 1 tl oregano
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl uienpoeder
- 1 tl cayennepeper
- Snufje zout
- Snufje peper
Saus
* 4 el mayonaise
* 5 el yoghurt
* 1 el currysaus
* 1 tl paprikapoeder
* 1 tl knoflookpoeder
* Snufje zout
* Snufje peper

Zie de bereiding evt hier:
Bereiding
- Indirect tussen de 110°C/120 °C
- Rookhout
- Kerntemperatuur 92°C/94°C
Deeg
- 365 gram bloem
- 5 gram zout
- 125 gram bote
- 1 ei (om te lakken)
- 80 ml water
- 10 ml azijn
Rub
- 2 el paprikapoeder
- 1 el gemalen komijn
- 1 tl oregano
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl uienpoeder
- 1 tl cayennepeper
- Snufje zout
- Snufje peper
Saus
* 4 el mayonaise
* 5 el yoghurt
* 1 el currysaus
* 1 tl paprikapoeder
* 1 tl knoflookpoeder
* Snufje zout
* Snufje peper



