De voorraad Pulled Pork was weer danig geslonken in de vriezer, tijd om weer eens een nieuwe lading te maken.
In de hoofdrol een stukje procureur van een kleine 3 kg, ik gebruik altijd het recept van Noskos.
Deze keer wel een kleine afwijking, ik heb nu een keer een kant en klare rub gebruikt.

Injecteren en rubben, het blijft een geklieder.
Je spuit de vloeistof in het vlees, op de meest vreemde plekken zie je het er uit lopen.
Af en toe spuit de vloeistof nog wel eens uit het vlees, net na het verwijderen van de naald.
Ach het is weer gelukt, na een lekker laagje run in de folie.

Zaterdagochtend de Q aangestoken met flink wat stukken kersenhout, de temperatuur ingesteld tussen de 110 en 120 graden C.
Het was pet weer, maar omdat de Primo lekker constant bleef heerlijk binnen kunnen vertoeven.

Bij een temperatuur van rond de 70 graden C het vlees van een lekker laagje saus voorzien.

Volgens voorschrift na twee uurtjes het vlees in de folie gewikkeld.
Omdat ik altijd loop te klooien met de folie en vaak lekkages heb, nu een diepe bakvorm gepakt met rooster en de bovenkant afgedekt met folie.
Temperatuur liep lekker door en bij 88 graden C was dit het resultaat.

Nog een uurtje in de koelbox en daarna pullen.
Vlees was sappig en rook heerlijk, dus gelijk nog maar een broodje in elkaar gefabriekt.

Het blijft een heerlijk recept.
In de hoofdrol een stukje procureur van een kleine 3 kg, ik gebruik altijd het recept van Noskos.
Deze keer wel een kleine afwijking, ik heb nu een keer een kant en klare rub gebruikt.

Injecteren en rubben, het blijft een geklieder.
Je spuit de vloeistof in het vlees, op de meest vreemde plekken zie je het er uit lopen.
Af en toe spuit de vloeistof nog wel eens uit het vlees, net na het verwijderen van de naald.
Ach het is weer gelukt, na een lekker laagje run in de folie.

Zaterdagochtend de Q aangestoken met flink wat stukken kersenhout, de temperatuur ingesteld tussen de 110 en 120 graden C.
Het was pet weer, maar omdat de Primo lekker constant bleef heerlijk binnen kunnen vertoeven.

Bij een temperatuur van rond de 70 graden C het vlees van een lekker laagje saus voorzien.

Volgens voorschrift na twee uurtjes het vlees in de folie gewikkeld.
Omdat ik altijd loop te klooien met de folie en vaak lekkages heb, nu een diepe bakvorm gepakt met rooster en de bovenkant afgedekt met folie.
Temperatuur liep lekker door en bij 88 graden C was dit het resultaat.

Nog een uurtje in de koelbox en daarna pullen.
Vlees was sappig en rook heerlijk, dus gelijk nog maar een broodje in elkaar gefabriekt.

Het blijft een heerlijk recept.