omdat we samen heerlijk een weekje weg zijn had ik de tijd om weer een keer pulled pork te maken.
Gistermorgen vroeg opgestaan en om 6 uur lagen er 2 procureurs op de BBQ.
's-Avonds om 22.30 stond de thermometer op 88 graden en mochten ze eraf, gisteren meteen gepulled en natuurlijk even geproefd.
Heb er een paar foto's van, vond het tot nu toe de beste sessie die ik gemaakt heb
heb nog meer foto's gemaakt, maar omdat internet hier erg traag is, zal ik de rest van het weekend posten.
bedankt voor het kijken
Gistermorgen vroeg opgestaan en om 6 uur lagen er 2 procureurs op de BBQ.
's-Avonds om 22.30 stond de thermometer op 88 graden en mochten ze eraf, gisteren meteen gepulled en natuurlijk even geproefd.
Heb er een paar foto's van, vond het tot nu toe de beste sessie die ik gemaakt heb





heb nog meer foto's gemaakt, maar omdat internet hier erg traag is, zal ik de rest van het weekend posten.
bedankt voor het kijken