- Berichten
- 52
Vandaag voor het eerst pulled pork gemaakt op de weber MTP. Heb de NOSKOS westrijd procedure gevolgd. Alles ging goed tot het moment van inpakken
in alu. folie. Ik kreeg de kern temperatuur niet hoger als 74 graden terwijl de Q niet onder de 120 graden is geweest.
Uiteindelijk maar hete kolen toegevoegd en opgewarmd tot 140-145 graden. Dat werkte wel tot een kerntemperatuur van
92 graden. Heb ik iets fout gedaan in het proces of kan het aan het vlees liggen ? Zou hier graag iets over willen weten.
in alu. folie. Ik kreeg de kern temperatuur niet hoger als 74 graden terwijl de Q niet onder de 120 graden is geweest.
Uiteindelijk maar hete kolen toegevoegd en opgewarmd tot 140-145 graden. Dat werkte wel tot een kerntemperatuur van
92 graden. Heb ik iets fout gedaan in het proces of kan het aan het vlees liggen ? Zou hier graag iets over willen weten.