BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork.

 

kale

Stoker
Berichten
254
Vandaag was het pulled pork dag. Ruimschoots genoeg voor nu en voor de vriezer, en uiteraard voor lunch voor morgen nog een portie.
2.5 kg procureur waarvan 500gram gebruikt is voor pabi pangang door de vriendin.

Gister de boel in de rub gezet met een koffierub. (Uit pot van bekende leverancier )
Vanmorgen rond 07.00 de kamado aangezet ondertussen het vlees uit de koelkast en nogmaals laagje rub er overheen. Bij 150° de boel indirect klaargezet en vlees er op. De temp was toen gezakt naar 100° eenmaal weer op de temp van 120° van begin tot eind een vaste temparatuur.

Toen het vlees eenmaal op temp van 70° was . Ben ik begonnen met met maken van soort van bbq sausje. Klein Webertje aangestoken en lekker pruttelen in de kou.
Ingrediënten saus
Ketchup
2 t knoflook
1 Ui
Bastersuiker.
Ketjap
Worcestersaus
Honing.
1 tl sambal
Zout en peper
Aan de kook brengen en klaar.

Eenmaal toen de kern 96° aantikte en de prikker er in weg smolt er af en laten uitdampen..daarna pullen en op een wrap met sla/bbq saus en genieten.
Dag werk voor klein half uurtje eten, is het dat waard... ik denk van wel. ( je bent even van de straat. 😉)

20240120_114540.jpg


20240120_115541.jpg


20240121_083006.jpg


20240121_151850.jpg


20240121_175601.jpg


20240121_103611.jpg
 
Laatst bewerkt:
Je hebt nooit genoeg Pulledpork in de vriezer 😝

Je bent lekker bezig geweest 😀 Ik moet binnenkort ook weer aan de slag om een nieuwe lading te maken voor de vriezer
 
Geen verkeerde dag, gefeliciteerd met je knor.
 
Terug
Bovenaan Onderaan