Beef en Steak

Pulled Pork

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Ron.
  • Startdatum Startdatum
 
 

Ron.

Kooltjesharker
Berichten
165
Ik had een lekker stuk procureur van 2,6 kilo om pulled Pork van te maken.
Op vrijdagavond deze geïnjecteerd en in de rub.
IMG_0233.jpeg


Zaterdagochtend om 06.45 uur op het rooster
IMG_0238.jpeg

Na 5 uur de temperatuur was toen 70°C in de glaze.
IMG_0241.jpeg

Na twee uur was de procureur zover dat ik deze kon inpakken.
IMG_0243.jpeg

Ruim twee uur verder was de temperatuur 95° en na het kwartiertje uitdampen, het uurtje rusten was het zover dat het pullen kon beginnen.
Wat saus erbij en deze pulled pork was klaar.
IMG_0244.jpeg

Het gebruikte recept was "Wedstrijd pulled pork van de barbecue" van noskos
 
Laatst bewerkt:
Prachtige kleuren, gefeliciteerd met je knor.
 
  • Leuk
Waarderingen: Ron.
Die ziet er goed uit!

Lekker man, mooi gelukt.
 
  • Leuk
Waarderingen: Ron.
Terug
Bovenaan Onderaan