BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork

 
 

Ron.

Kooltjesharker
Berichten
165
Ik had een lekker stuk procureur van 2,6 kilo om pulled Pork van te maken.
Op vrijdagavond deze geïnjecteerd en in de rub.
IMG_0233.jpeg


Zaterdagochtend om 06.45 uur op het rooster
IMG_0238.jpeg

Na 5 uur de temperatuur was toen 70°C in de glaze.
IMG_0241.jpeg

Na twee uur was de procureur zover dat ik deze kon inpakken.
IMG_0243.jpeg

Ruim twee uur verder was de temperatuur 95° en na het kwartiertje uitdampen, het uurtje rusten was het zover dat het pullen kon beginnen.
Wat saus erbij en deze pulled pork was klaar.
IMG_0244.jpeg

Het gebruikte recept was "Wedstrijd pulled pork van de barbecue" van noskos
 
Laatst bewerkt:
Prachtige kleuren, gefeliciteerd met je knor.
 
  • Leuk
Waarderingen: Ron.
Die ziet er goed uit!

Lekker man, mooi gelukt.
 
  • Leuk
Waarderingen: Ron.
Terug
Bovenaan Onderaan