- Berichten
- 83
Al weer een paar dagen geleden, maar afgelopen woensdag al vroeg de bbq aangestoken om pulled pork te maken. Heb hiervoor het recept van Noskos gebruikt, wat ik eigenlijk altijd doe. Normaal gesproken gebruik ik boston butt, maar deze keer procureur. Was een tijdje geleden in de aanbieding bij de Sligro en kon het niet laten liggen.
De avond van tevoren heb ik de procureur geinjecteerd en in de rub gezet en de volgende dag dus op het eitje. Rond 8.30 aangestoken, 9 uur het vlees erop en om 17.15 tikte hij de 94 graden aan en kon ik er makkelijk met een satestokje doorheen prikken. Nog 5 kwartier wachten en dan heerlijk op een broodje met coleslaw.
De avond van tevoren heb ik de procureur geinjecteerd en in de rub gezet en de volgende dag dus op het eitje. Rond 8.30 aangestoken, 9 uur het vlees erop en om 17.15 tikte hij de 94 graden aan en kon ik er makkelijk met een satestokje doorheen prikken. Nog 5 kwartier wachten en dan heerlijk op een broodje met coleslaw.