- Berichten
- 16
Afgelopen zaterdag met een paar vrienden mijn oprit er uit gehaald.
Dit was uiteraard weer een mooi moment om pulled pork te gaan maken
Smorgens vroeg de wekker gezet want ik wou redelijk op tijd eten (uiteindelijk liep dit weer uit natuurlijk
)
Ik had een mooi stuk procureur van 2kg bij de slager gehaald en die vrijdags avond in de rub en injectie gezet (helaas geen foto's van
)
Recept heb ik een beetje aangehouden van BBQuality
Mijn vriendin is een moeilijke eter met het bbq gebeuren dus daar maar een scaloppa met Turks brood voor gemaakt.
Al met al een leuke dag gehad maar door drukte is het niet helemaal een volledig verslag geworden door ontbreken van een aantal foto's
Belangrijkste is dat het allemaal goed gesmaakt heeft
Verstuurd vanaf mijn ANE-LX1 met Tapatalk
Dit was uiteraard weer een mooi moment om pulled pork te gaan maken
Smorgens vroeg de wekker gezet want ik wou redelijk op tijd eten (uiteindelijk liep dit weer uit natuurlijk

Ik had een mooi stuk procureur van 2kg bij de slager gehaald en die vrijdags avond in de rub en injectie gezet (helaas geen foto's van

Recept heb ik een beetje aangehouden van BBQuality
Mijn vriendin is een moeilijke eter met het bbq gebeuren dus daar maar een scaloppa met Turks brood voor gemaakt.
Al met al een leuke dag gehad maar door drukte is het niet helemaal een volledig verslag geworden door ontbreken van een aantal foto's
Belangrijkste is dat het allemaal goed gesmaakt heeft












Verstuurd vanaf mijn ANE-LX1 met Tapatalk