BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork

 
 

Bassie@79

Sprokkelaar
Berichten
25
Vandaag de voorraad pulled pork maar weer aangevuld.

Voor het eerst de WSM gebruikt. En wat een fantastisch apparaat is dat. De temperatuur is zo makkelijk stabiel te houden dat je voldoende tijd hebt om rustig een pilsje te drinken.

Het kolenmandje en de waterpan gevuld, de procureur in de rub een een paar uurtjes geduld tot de kern 70 graden aan tikte. Daarna ingesmeerd met bbq saus en ingepakt en weer terug op de WSM.

Na een uurtje of 7 weer een prachtige portie pulled pork.
3b6e4954a5fcbfd1473d6c556e4def47.jpg
902127f362eef7dce071d2a5736b227f.jpg
37b6ad04d9af44791acb09b572f844b7.jpg
7a8e9fcd7aea428b6a314fe16d48dc06.jpg
7ad4ae759731a086be07ee4b6510ec8c.jpg
ca83746b25a9dbe835cb040c2190cc2d.jpg
d9aa87a64dc041f9ebcd0f544110743d.jpg
83f7c4c416c9bf56dd304c01b8c176a8.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
 
Dat ziet er goed uit en ideaal stuk vlees voor de WSM. Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Hatseflats. Zo doe je dat. Volgooien die wsm.
Lekker hoor
Gefeliciteerd met je sticker
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Het was een stuk procureur van ongeveer 2kg.

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
 
Mooie pulled pork, dat zal gesmaakt hebben, gefeliciteerd met je Knor🥳
 
Mooie run. En een lekker maaltje. PP ziet er goed uit.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Terug
Bovenaan Onderaan