Vandaag de voorraad pulled pork maar weer aangevuld.
Voor het eerst de WSM gebruikt. En wat een fantastisch apparaat is dat. De temperatuur is zo makkelijk stabiel te houden dat je voldoende tijd hebt om rustig een pilsje te drinken.
Het kolenmandje en de waterpan gevuld, de procureur in de rub een een paar uurtjes geduld tot de kern 70 graden aan tikte. Daarna ingesmeerd met bbq saus en ingepakt en weer terug op de WSM.
Na een uurtje of 7 weer een prachtige portie pulled pork.
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
Voor het eerst de WSM gebruikt. En wat een fantastisch apparaat is dat. De temperatuur is zo makkelijk stabiel te houden dat je voldoende tijd hebt om rustig een pilsje te drinken.
Het kolenmandje en de waterpan gevuld, de procureur in de rub een een paar uurtjes geduld tot de kern 70 graden aan tikte. Daarna ingesmeerd met bbq saus en ingepakt en weer terug op de WSM.
Na een uurtje of 7 weer een prachtige portie pulled pork.








Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk