BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork

 
 
 
 
 
 

mrooding

Administrator
Forumleiding
Berichten
1.161
Al een aantal keer gemaakt maar dit wordt de eerste keer dat ik het hier deel.

2.5kg varkensnek om pulled pork van te maken.
bM1S8zK.jpg


Eerst 12 uur in de brine.
meQjQMK.jpg


Daarna ge?njecteerd volgens recept van noskos en zelfgemaakte magic dust rub er op.
7zrQ7ad.jpg


Nachtje in de ijskast en vanmorgen om 6u was het tijd om de Q aan te steken.

Vanaf half 8 ligt hij er op met wat appel- en kersenhout.
eieyVPL.jpg


Tot half 11 steeg de temperatuur prima tot hij tegen de 60 graden aanhing. Zojuist, 4.5u later, was hij nog maar op 64.
h7nqdUc.jpg


Na 7.5 uur
q1sWH9S.jpg


Ik wilde hem het liefst niet inpakken maar aangezien we om 5 uur weg moeten toch maar er afgehaald, ingesmeerd met zelfgemaakte bbq saus, en teruggelegd met een jasje.
KPxEbCB.jpg


Nu hopen dat hij snel richting de 88 gaat. Foto's volgen later!
 
Het eindresultaat was fantastisch maar 17u hebben we niet gehaald  :| Iets na 6 waren we klaar op 92 graden

HvWWqI6.jpg


Iedereen vond het fantastisch in combinatie met coleslaw en zelfgemaakte BBQ saus. Natuurlijk door het genieten vergeten een foto van de broodjes te maken maar we hebben zojuist nog wel wat taco's gemaakt met pulled pork. Door een lege koelkast alleen wat restjes coleslaw en bbq saus er bij maar het smaakte alsnog erg lekker!

UqWbQcI.jpg

Y5kPeBl.jpg
 
Mooie Pulled Pork, gefeliciteerd met je knorretje
 
Mooie/lekkere P.P.  ;)
Gefeliciteerd met je knor.
Waar had je de brine van gemaakt?
 
Mooie run PP. Ziet er goed uit. Is altijd smullen.
En leuk die zelf gemaakte tortilla's. Top

Gefeliciteerd met je knorrie
 
Dat ziet er goed uit! Gefeliciteerd met je knorretje. :)
 
Brine + injectie + rub: werd dat niet wat zout?

In ieder geval vonden jullie het lekker, dus dat zal meegevallen zijn. Gefeliciteerd met jouw sticker.
 
Mooie ?eerste keer?, gefeliciteerd met je knor.
 
Wat een prachtige run zeg, heel mooi uitgevoerd!
 
Lekkere PP en gefeliciteerd met je sticker
 
Thanks allemaal! Blijft leuk om te doen maar de baktijd blijft ook onvoorspelbaar. Kwam gewoon niet door het plateau heen zonder in te pakken

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan