Een lekker stuk varkensnek lag nog in de vriezer om bereid te gaan worden als pulled pork, ik heb hierbij gekozen voor het recept van noskos voor de wedstrijd pulled pork, en als rub de magic dust van Mike mills.
Vanmorgen om 7.30(en dat op zondag!?!) De kamado aan gestoken, vlees uit de koelkast gegaald(waar het sinds gisteren avond in de rub lag) en geinjecteerd, zodra de Q 110 graden was bak met water onder het rooster en de nek erop. Bij 74 graden geglaceerd daarna uurtje laten liggen en ingepakt tot 88 graden.
Het vlees lekker even half uurtje laten rusten ondertussen de saus, broodjes en friet klaar gemaakt. Daarna het vlees uit elkaar getrokken, saus erdoor en met coleslaw(louisianne uit de allerhande) op een broodje.
Smullen maar! Dit was mijn eerste keer pulled pork maken, aldus de reacties van de gasten en mijzelf was die zeer goed gelukt. Hieronder een foto reportage
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Vanmorgen om 7.30(en dat op zondag!?!) De kamado aan gestoken, vlees uit de koelkast gegaald(waar het sinds gisteren avond in de rub lag) en geinjecteerd, zodra de Q 110 graden was bak met water onder het rooster en de nek erop. Bij 74 graden geglaceerd daarna uurtje laten liggen en ingepakt tot 88 graden.
Het vlees lekker even half uurtje laten rusten ondertussen de saus, broodjes en friet klaar gemaakt. Daarna het vlees uit elkaar getrokken, saus erdoor en met coleslaw(louisianne uit de allerhande) op een broodje.
Smullen maar! Dit was mijn eerste keer pulled pork maken, aldus de reacties van de gasten en mijzelf was die zeer goed gelukt. Hieronder een foto reportage












Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk