- Berichten
- 98
Het was vaderdag dus een mooie kans om eens lekker te BBQ?en. En het was een feestje eerste keer Pulled pork maken waar je toch al een hele tijd naar uit kijkt, en me nieuwe WSM aanslingeren. Bij de Sligro een mooi stuk procureur gehaald van 2,5 kg. Dit stuk ge?njecteerd met Sweet brine o?mine pork injection. Daarna eigen gemaakte rub erover.
Dit allen twee uurtjes in laten trekken in de koelkast. Rond een uur of 12 de WSM aangestookt met was stukken appelhout.
Toen de WSM lekker op temperatuur was mocht hij erop, temperatuur was super makkelijk om stabiel te houden.
Ondertussen de koolsalade gemaakt, toen de 70 gaden was bereikt procureur ingepakt in aluminiumfolie.
Ook nog een stukje kip met bacon gemaakt gevuld met roomkaas en chorizo maar dat terzijde. Ongeveer 7 uur nadat de procureur erop ging stond de meter al op 92 graden en mocht hij eraf. Vond dat het best wel heel erg snel ging. Stuk een uurtje laten rusten, toen uit elkaar getrokken.
Heerlijke witte bolletjes Pulled pork met koolsalade. Was echt super lekker.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk









Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk