Vandaag maar vroeg opgestaan want ik moet het eten voor vanavond regelen.
Het nadeel hiervan was dat we dan om 14:00 in de auto moeten zitten en ze vanavond graag verse pulled pork willen!
Dus vanmorgen om half 7 de Kamado maar aan geslingerd.
Gisteren heb ik de 2,6 kg vast bewerkt met een injectie mix.
100ml Appelsap
60ml Appelazijn
60ml Honing
30ml Worcestershire
1EL zout
1 EL Uien granulaat
Nog nooit eerder de procureur ingespoten dus ik ben benieuwd hoe dit gaat smaken!
Op dit moment ga ik hem net voor de 2e keer sprayen.
Het was echt top!!!
Uiteindelijk is het half 3 geworden voor we weg konden rijden..
Want ja een stuk procureur van 84? haal je er nog net niet af.
Maar gelukkig na een half uurtje had hij in de kern 87? gehaald.
Snel ingepakt en in een kleine koelbox gedaan en hup op pad!!
En daarna op locatie "pullen".
Maar het eindresultaat mocht er wezen!!
Erg lekker en schoon op.
Het nadeel hiervan was dat we dan om 14:00 in de auto moeten zitten en ze vanavond graag verse pulled pork willen!
Dus vanmorgen om half 7 de Kamado maar aan geslingerd.
Gisteren heb ik de 2,6 kg vast bewerkt met een injectie mix.
100ml Appelsap
60ml Appelazijn
60ml Honing
30ml Worcestershire
1EL zout
1 EL Uien granulaat
Nog nooit eerder de procureur ingespoten dus ik ben benieuwd hoe dit gaat smaken!
Op dit moment ga ik hem net voor de 2e keer sprayen.


Het was echt top!!!
Uiteindelijk is het half 3 geworden voor we weg konden rijden..
Want ja een stuk procureur van 84? haal je er nog net niet af.
Maar gelukkig na een half uurtje had hij in de kern 87? gehaald.
Snel ingepakt en in een kleine koelbox gedaan en hup op pad!!
En daarna op locatie "pullen".
Maar het eindresultaat mocht er wezen!!
Erg lekker en schoon op.

