Dit weekend nog maar eens een keer pulled pork maken wat altijd lekker is.
Dus vandaag het stuk procureur geinjecteerd en in de rub gezet waarna deze gevacumeerd en dus klaar voor een nachtje in de koeling.
Morgenvroeg de Q aan en dan gaan met die banaan.
Alleen ben ik nu nog aan het twijfelen of de Q (weber kettle 57cm) met de minion methode of de snake methode ga gebruiken.
Voorgaande keren de snake methode gebruikt en dat ging eigenlijk prima maar zou ook de minion methode wel eens willen proberen.
Kan iemand me vertellen hoeveel briketten ik ongeveer zou moeten gebruiken en hoeveel hete briketten je gebruikt om hem op te starten.
Dus vandaag het stuk procureur geinjecteerd en in de rub gezet waarna deze gevacumeerd en dus klaar voor een nachtje in de koeling.
Morgenvroeg de Q aan en dan gaan met die banaan.
Alleen ben ik nu nog aan het twijfelen of de Q (weber kettle 57cm) met de minion methode of de snake methode ga gebruiken.
Voorgaande keren de snake methode gebruikt en dat ging eigenlijk prima maar zou ook de minion methode wel eens willen proberen.
Kan iemand me vertellen hoeveel briketten ik ongeveer zou moeten gebruiken en hoeveel hete briketten je gebruikt om hem op te starten.



