BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork

 
 

Yaroon

Sprokkelaar
Berichten
28
Na een tijdje wat kleine dingetjes op de bbq te hebben gemaakt werd het tijd voor wat groters. Pulled Pork stond al lang op het lijstje. Echter vond ik mijn Weber 47 compact te klein dus heb ik maar een Weber 57 Master Touch GBS gekocht. Wat een heerlijk apparaat!

Het weekend een mooie varkensschouder van 2 kilo opgehaald bij de lokale slager. Deze zondag avond geinjecteerd met de Noskos injectie.


pp1.jpg


Vervolgens deze de dag erna op de bbq gelegd met wat blokjes kersenhout.

pp2.jpg


Lekker roken!

pp3.jpg


Na 4 uurtjes zag het er al heerlijk uit!

pp4.jpg


Toen de temp rond de 74 graden was heb ik hem ingesmeerd met de glaze.

pp5.jpg


Na 9 uur was hij op temp en heb ik hem er af gehaald.

pp6.jpg


En pullen maar! Was best een klus moet ik zeggen. Gelukkig wilde de vrouw helpen :)

pp7.jpg


Resultaat op een wit bolletje met wat gebakken aardappeltjes was heerlijk!
 
Ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met je knorretje.
 
ziet r goed uit, er kan alleen veeeeel meer op , genoeg ruimte
 
Eas zei:
ziet r goed uit, er kan alleen veeeeel meer op , genoeg ruimte

Ja daar kwam ik ook achter. Wat een verschil tussen 47 en 57 cm. Vorige week ook 4 ribs gemaakt. Was geen enkel probleem qua ruimte.
 
Terug
Bovenaan Onderaan