Na een tijdje wat kleine dingetjes op de bbq te hebben gemaakt werd het tijd voor wat groters. Pulled Pork stond al lang op het lijstje. Echter vond ik mijn Weber 47 compact te klein dus heb ik maar een Weber 57 Master Touch GBS gekocht. Wat een heerlijk apparaat!
Het weekend een mooie varkensschouder van 2 kilo opgehaald bij de lokale slager. Deze zondag avond geinjecteerd met de Noskos injectie.
Vervolgens deze de dag erna op de bbq gelegd met wat blokjes kersenhout.
Lekker roken!
Na 4 uurtjes zag het er al heerlijk uit!
Toen de temp rond de 74 graden was heb ik hem ingesmeerd met de glaze.
Na 9 uur was hij op temp en heb ik hem er af gehaald.
En pullen maar! Was best een klus moet ik zeggen. Gelukkig wilde de vrouw helpen
Resultaat op een wit bolletje met wat gebakken aardappeltjes was heerlijk!
Het weekend een mooie varkensschouder van 2 kilo opgehaald bij de lokale slager. Deze zondag avond geinjecteerd met de Noskos injectie.

Vervolgens deze de dag erna op de bbq gelegd met wat blokjes kersenhout.

Lekker roken!

Na 4 uurtjes zag het er al heerlijk uit!

Toen de temp rond de 74 graden was heb ik hem ingesmeerd met de glaze.

Na 9 uur was hij op temp en heb ik hem er af gehaald.

En pullen maar! Was best een klus moet ik zeggen. Gelukkig wilde de vrouw helpen


Resultaat op een wit bolletje met wat gebakken aardappeltjes was heerlijk!