BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork wederom op de Weber

 
 

okerkhof

Vuurmaker
Berichten
51
Vandaag in Duitsland ruim 3 kilo varkensnek gescoord voor ?12,50, morgen gaat ie op de Weber om weer eens wat pulled pork te maken. Rub & saus volgens Noskos z'n recept!

Keep you posted!

De nek:
image.jpg


Klaar voor een nachtje in de koeling:
image.jpg


 
Succes met je PP!
 
Ready to go, briketten liggen erop, nu wachten tot de Q op temperatuur is en gaan met die banaan!

image.jpg
 
Mooi, maar niet teveel kijken ;). If you're looking you ain't cooking.
 
Da's waar Frits, de deksel blijft er nu op tot 74 graden, of 5 uur kooktijd, dan gaan we 'm insmeren!
 
Ik krijg er gewoon trek van! ;)
 
Ziet er goed uit Olaf.
Weet niet of je dicht bij de grens woont nu deze week bij de edeka schweinennackenbraten mit knochen voor 2,75/per kilo.
Geweldig mooi vlees ik ga van de week ook mijn vriezer weer even aanvullen. :D
 
Thx voor de reactie's en tip. Dit stuk kwam van de Rewe in Goch, daar zit nog een slager in de winkel, die ook stukken vlees heeft ipv alleen maar lapjes etc..
 
Terug
Bovenaan Onderaan