- Berichten
- 10
Heren!
Ik ga morgen voor het eerst pulled pork maken op de bbq. Ik ga het wedstrijd recept maken met injecteren en al. Nu heb ik van noskos al aardig wat gerechten gemaakt.(ben alleen niet zo’n poster van foto’s en al). Nu is het zo dat mijn familie minder zoet is aangelegd dan de gemiddelde eter. Ik ben bang dat ook de pulled pork te zoet zal zijn voor de familie. Hebben jullie tips en tricks om er voor te zorgen dat het een geslaagd recept zal zijn, maar dat ik er ook rekening mee kan houden dat het niet te zoet zal zijn.
Ik zal na de sessie een aantal foto’s plaatsen voor het resultaat!
Alvast super bedankt chefs!
Gr kenny
Ik ga morgen voor het eerst pulled pork maken op de bbq. Ik ga het wedstrijd recept maken met injecteren en al. Nu heb ik van noskos al aardig wat gerechten gemaakt.(ben alleen niet zo’n poster van foto’s en al). Nu is het zo dat mijn familie minder zoet is aangelegd dan de gemiddelde eter. Ik ben bang dat ook de pulled pork te zoet zal zijn voor de familie. Hebben jullie tips en tricks om er voor te zorgen dat het een geslaagd recept zal zijn, maar dat ik er ook rekening mee kan houden dat het niet te zoet zal zijn.
Ik zal na de sessie een aantal foto’s plaatsen voor het resultaat!
Alvast super bedankt chefs!
Gr kenny
