BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork voor een stickertje

 
 

Cain

Vuurmaker
Berichten
87
Vanmorgen ben ik begonnen met het bereiden van Pulled Pork.


Bij de slager heb ik een mooie procureur gehaald van ruim 2 kilo.
pp2.JPG



Ik heb een standaard rub gemaakt.
pp1.JPG



Daar de pulled pork lekker mee ingerubt
pp3.JPG



Toen ging 'ie op de Primo en begon het lange wachten!!!
pp4.JPG



Inmiddels ook bezig om de broodjes voor de pulled pork te maken!
 
Goed bezig, veel plezier!
 
Lekker! Ben benieuwd naar het eindresultaat!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekkerrrr

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Goed begin is het halve werk.
 
En nu de rest van de foto's van het resultaat :)
Het werd wat later dan gepland, maar het was het wachten meer dan waard.


Komend weekend ga ik een brisket maken, en dan ga ik toch iets eerder beginnen (circa 6 uur in de ochtend ipv 12 uur).
Enjoy de rest v.d. fotos :)


Dit was een foto nadat ie indirect had gelegen.
pp6.JPG



Daarna heb ik hem ingepakt in folie en nog een aantal uur laten gaan.
pp7.JPG



Na het uitpakken heeft hij nog een aantal uren gelegen om goed op temperatuur te komen, maar dat was dus wel heel laat.
Maar tussendoor geen foto's meer genomen (te weinig licht buiten bij de BBQ)
pp8.JPG



Vervolgens lekker pullen
pp9.JPG



Om het vervolgens op een broodje te beleggen.
Beiden geen fan van augurk, dus gekozen voor komkommer :)
pp10.JPG



Broodjes bakken we (bijna) altijd zelf, en waren erg lekker.
Het was een leuke leerzame dag :)
 
Zie ik het nou goed dat er bij je laatste foto ribben uit de procureur steken?  :-/
 
Terug
Bovenaan Onderaan