Vandaag voor het eerst Pulled pork gemaakt op mijn WSM.
Gister het vlees al in de rub gezet en lekker de hele nacht ingepakt in de folie in de koelkast gelegd.
Vanmorgen de bbq klaar gemaakt voor een lange run.
De Pulled pork er op gelegd en toen kon het wachten beginnen. Ik heb het recept gebruikt van Noskos.
Toen het vlees een kerntemperatuur van 74 graden had gehaald heb ik het vlees ingesmeerd met de glaze.
Toen moest ik weer 2 uurtjes wachten. Toen heb ik het vlees ingepakt met aluminium folie en gewacht tot de kerntemperatuur tot de 88 graden was.
Ondertussen heb ik de Pulled pork eind saus gemaakt om later door het vlees te mengen.
Toen de 88 graden was bereikt heb ik het vlees in een nieuwe aluminium folie ingepakt en een uur laten rusten.
Vervolgens na een uur kon ik het vlees met 2 vorken uit elkaar trekken.
Ik heb het vlees een beetje gemengd met de eind saus.
Het was heerlijk!! Iedereen vond het weer lekker hier in huis!
Gister het vlees al in de rub gezet en lekker de hele nacht ingepakt in de folie in de koelkast gelegd.



Vanmorgen de bbq klaar gemaakt voor een lange run.

De Pulled pork er op gelegd en toen kon het wachten beginnen. Ik heb het recept gebruikt van Noskos.


Toen het vlees een kerntemperatuur van 74 graden had gehaald heb ik het vlees ingesmeerd met de glaze.

Toen moest ik weer 2 uurtjes wachten. Toen heb ik het vlees ingepakt met aluminium folie en gewacht tot de kerntemperatuur tot de 88 graden was.
Ondertussen heb ik de Pulled pork eind saus gemaakt om later door het vlees te mengen.

Toen de 88 graden was bereikt heb ik het vlees in een nieuwe aluminium folie ingepakt en een uur laten rusten.
Vervolgens na een uur kon ik het vlees met 2 vorken uit elkaar trekken.

Ik heb het vlees een beetje gemengd met de eind saus.
Het was heerlijk!! Iedereen vond het weer lekker hier in huis!