BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork voor een stickertje

 
 

Kenneth

Vuurmaker
Berichten
81
Vandaag voor het eerst Pulled pork gemaakt op mijn WSM.
Gister het vlees al in de rub gezet en lekker de hele nacht ingepakt in de folie in de koelkast gelegd.
3965ea54f38ef27994fbc9604d24a3ad.jpg
2e2a580fafa78d0f00998fefcf0ec2d7.jpg
b1cffa99d6f8ac6baeed84bca052d08d.jpg


Vanmorgen de bbq klaar gemaakt voor een lange run.
4a6954c7f3aa5d2332da54d288096224.jpg


De Pulled pork er op gelegd en toen kon het wachten beginnen. Ik heb het recept gebruikt van Noskos.
c7efc815b37b51d19b2cc7ed73573006.jpg

73e3e7600e519750c6c9111da94f4e25.jpg

Toen het vlees een kerntemperatuur van 74 graden had gehaald heb ik het vlees ingesmeerd met de glaze.
ffef1d5275112ac788620372e2fa8e48.jpg


Toen moest ik weer 2 uurtjes wachten. Toen heb ik het vlees ingepakt met aluminium folie  en gewacht tot de kerntemperatuur tot de 88 graden was.
Ondertussen heb ik de Pulled pork eind saus gemaakt om later door het vlees te mengen.
501713fb136feccf505b4ade3af641ee.jpg

Toen de 88 graden was bereikt heb ik het vlees in een nieuwe aluminium folie ingepakt en een uur laten rusten.
Vervolgens na een uur kon ik het vlees met 2 vorken uit elkaar trekken.
ef9c73aa15108038d591885afaa13747.jpg

Ik heb het vlees een beetje gemengd met de eind saus.
Het was heerlijk!! Iedereen vond het weer lekker hier in huis!
 
Lekker hoor
 
lekker hoor
 
Lekker hoor! Welkom bij de knorretjes
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Nice, congrats met de knor
 
Terug
Bovenaan Onderaan