BasBQ
Beef en Steak

pulled pork voor een plakker

 
 

steady eddy

Kooltjesharker
Berichten
164
afgelopen week een behoorlijke voorraad vlees ontvangen van Beef & Steak.
Hier zat een mooie Boston Butt bij van zo'n 3,5kg, waar ik pulled pork van wil maken.
ik gebruik het wedstrijd recept van Noskos.
vanochtend begonnen met bijsnijden:


daarna ge?njecteerd met een lekker sapje en in de rub gezet:


nu een nachtje met rust laten en morgen op de ProQ, even geduld dus nog voor het vervolg van deze sessie.
 
Spannend! Maak er wat moois van!
 
Ben benieuwd!! :D
 
succes vandaag, heb nog el een vraagje is je smoker nu zo laag of heb je er een ring tussenuit gelaten?
 
net terug van het snoeken (eentje van 70cm gevangen), de thermometer stond al op 72 graden, dus tijd om de glaze aan te brengen.

snel het deksel er weer op en nog een paar uurtjes laten gaan.
het rook al heerlijk.
 
Gaat helemaal goed!
 
tijd om in te pakken, ook het stukje van de buurman was al zover (runderribstuk)
en voor vanavond een fatty, gevuld met gorgonzola, want de pulled pork gaan we morgen tijden het voetballen eten.


 
om 20.00 eindelijk klaar


stiekem een beetje geproefd, de rest is voor morgen tijdens het voetballen.
Mocht Nederland morgen verstek laten gaan hebben wij in ieder geval lekker gegeten, het smaakt heerlijk!!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan