- Berichten
- 339
Al een aantal keer gemaakt maar nog niet eerder op de Joe aangezien dit de 2e keer is dat hij aangestoken werd. en ik sinds kort hier aangemeld ben lijkt het me leuk om wat stickers te verzamelen.
we beginnen met een stuk procureur van 2,6KG
gistermiddag in de eigengemaakte rub gezet (southern succor rub) na wat losse stukjes te hebben getrimd
Vanmorgen om 06:30 de Joe aangeslingerd, en nadat deze snel op temperatuur was mocht de procureur erop onder het genot van 2 chunks kersenhout. even op mijn zweedse roostertje gezet zodat ik hem wat makkelijker kon verplaatsen en stiekem houd ik ook van een schoon rooster in de Q
na 5 uurtjes te hebben gerookt was de interne temp zo'n 72 graden dus was het tijd voor een laklaagje
na 2 uurtjes in de lak mocht de knor even uitrusten om ingepakt te worden in de aluminiumfolie.
zo die ligt! nu op naar de 88c+ graden
rond 15:30 tikken we de 88 graden aan maar merkte bij het prikken nog enige weerstand, doorgegaard naar 90 graden en om 16:00 mocht hij eraf om even een uur te rusten voordat het vlees uit elkaar getrokken zou gaan worden.
gepulled en voorzien van eindsaus volgens recept van Noskos. lekker broodje gemaakt voor het gezin en de rest gevacumeerd
Broodje met coleslaw, pulled pork, en bbq saus van sweet baby rays
we beginnen met een stuk procureur van 2,6KG
gistermiddag in de eigengemaakte rub gezet (southern succor rub) na wat losse stukjes te hebben getrimd
Vanmorgen om 06:30 de Joe aangeslingerd, en nadat deze snel op temperatuur was mocht de procureur erop onder het genot van 2 chunks kersenhout. even op mijn zweedse roostertje gezet zodat ik hem wat makkelijker kon verplaatsen en stiekem houd ik ook van een schoon rooster in de Q
na 5 uurtjes te hebben gerookt was de interne temp zo'n 72 graden dus was het tijd voor een laklaagje
na 2 uurtjes in de lak mocht de knor even uitrusten om ingepakt te worden in de aluminiumfolie.
zo die ligt! nu op naar de 88c+ graden
rond 15:30 tikken we de 88 graden aan maar merkte bij het prikken nog enige weerstand, doorgegaard naar 90 graden en om 16:00 mocht hij eraf om even een uur te rusten voordat het vlees uit elkaar getrokken zou gaan worden.
gepulled en voorzien van eindsaus volgens recept van Noskos. lekker broodje gemaakt voor het gezin en de rest gevacumeerd
Broodje met coleslaw, pulled pork, en bbq saus van sweet baby rays
Laatst bewerkt: