BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork voor de jaarwisseling

 
 

W3b3r-Bokx

Sprokkelaar
Berichten
30
Gisteren op de weber master touch premium pulled pork gemaakt.

Om 8:00 begonnen met de voorbereidingen en rond kwart voor 9 het vlees erop gelegd.
Toen beide stukken rond de 70 graden waren ze ingeplakt met een glase van bbq saus, honing en appelsap, ingepakt in aluminiumfolie en nog wat appelsap erin gedaan.

Toen doorgegaard naar de 95 graden, daarna ze nog een uur laten rusten voor het pullen.

Een dagvullende bereiding maar super leuk om te doen :)

Vanavond de pulled pork even opwarmen in de vleessappen en bbq saus en dan lekker smullen met z'n allen 😋

1000016516.jpg


1000016518.jpg


1000016517.jpg


1000016523.jpg


1000016522.jpg


1000016525.jpg


1000016524.jpg
 
Heerlijk! Inderdaad een smakelijke afsluiting!!!

Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
 
zo vroeg al watertanden van een paar foto's.. ik zeg missie geslaagd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan