BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork voor de eerste keer

 

blizzy

Vuurmaker
Berichten
52
Zojuist mijn 2,8 kg Boston butt ontdaan van zijn overtollige vet en deze ge?njecteerd volgens het recept van Noskos. Na het injecteren heb ik het vlees in de rub gezet om eeze daarna strak in de folie te wikkelen.

Omdat ik morgen middag weg moet probeer ik vannacht om 4:00 te starten. Zal deze 10 uur nodig hebben? Ik ben van plan hem helemaal te bereiden volgens de methode van Noskos.

Enkele plaatjes
05bd40daa8030ff8b6cb34c6644c60c8.jpg
57b41d07e1b3029926aa3803538b38df.jpg
dedb5da616cca62195c0d4512b46a52d.jpg
f7eaf224c27e2a37b61876efb2cca929.jpg
e3284d839cc3cadc0889589812ab11ac.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
Goed begin iig
Hoe lang het duurt weet je maar nooit van te voren maar tussen de  9 a 10 uur moet wel lukken met de wedstrijd methode van Noskos.  :-?!

Veel succes.  :) !
 
Thx. Ik kan niet meer wachten. Nu 4 uur in de rub en de uds gaat aan.

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
Pff vindt je het goed als ik het vanaf een uur of 8 pas ga volgen morgen? Succes

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Veel plezier!
 
Goeie tot nu toe. Na 5 uur 69 graden kern. Nu ingesmeerd en weer 2 uur wachten... Mijn Cac weet hem trouwens binnen 2 graden te houden. Heerlijk
39a729628dd8c2c47efc9885ea7032bb.jpg
299330c89f092001723a90e1adcdc7d2.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
Na 2 uur ingepakt. Kern 71 graden. Zit ik in de "zone"?
c6c26a924210c21776983e8f28dddfac.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
Zo dat was mijn run na ruim 10.5 uur ging mijn temp meter piepen.

Morgen proeven.

111792af85f4520546c648b5d4e204c0.jpg
0b6b66b51003f2e0ff8e49f31787fef3.jpg
baf24851a05dd564e9511a59ac164439.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
Ziet er super uit. Had ik zomaar voor ontbijt gelust  :).Gefeliciteerd met je knor!
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Hele goede start geweest, ziet er prima uit  :) !
Nu nog even op een broodje en dan smullen maar.
Alvast gefeliciteerd met je knor.
 
Lekker ontbijtje!
 
Terug
Bovenaan Onderaan