patrick1976
Vuurmaker
- Berichten
- 64
Vandaag heb ik op het werk een heel mooi vers stuk varkensnek / procureur, gekocht, van bijna 2,5 kg voor ? 5,-
.
A.s. Zaterdag wil ik hier voor de eerste keer een pulled pork van gaan maken op mijn weber one touch premium 57.
Heeft iemand misschien tips, suggesties, recepten, hoe ik dit het beste kan doen. Ik weet dat het minimaal 8 tot 10 uur duurt voor het vlees de juiste kerntemepatuur ( rond de 90 graden )heeft, bij bij een temp. Van ongeveer 110 tot 125 graden. Maar verders ben ik hier helemaal nieuw mee.
Ik hoop dat iemand mij hier advies over kan geven.

A.s. Zaterdag wil ik hier voor de eerste keer een pulled pork van gaan maken op mijn weber one touch premium 57.
Heeft iemand misschien tips, suggesties, recepten, hoe ik dit het beste kan doen. Ik weet dat het minimaal 8 tot 10 uur duurt voor het vlees de juiste kerntemepatuur ( rond de 90 graden )heeft, bij bij een temp. Van ongeveer 110 tot 125 graden. Maar verders ben ik hier helemaal nieuw mee.
Ik hoop dat iemand mij hier advies over kan geven.