BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork voor de eerste keer

patrick1976

Vuurmaker
Berichten
64
Vandaag heb ik op het werk een heel mooi vers stuk varkensnek / procureur, gekocht, van bijna 2,5 kg  voor ? 5,- :).
A.s. Zaterdag wil ik hier voor de eerste keer een pulled pork van gaan maken op mijn weber one touch premium 57.
Heeft iemand misschien tips, suggesties, recepten, hoe ik dit het beste kan doen. Ik weet dat het minimaal 8 tot 10 uur duurt voor het vlees de juiste kerntemepatuur  ( rond de 90 graden  )heeft, bij bij een temp. Van ongeveer 110 tot 125 graden. Maar verders ben ik hier helemaal nieuw mee.
Ik hoop dat iemand mij hier advies over kan geven.
 
Bedankt voor de tip, Injector heb ik, van R?SLE , een kerntemperatuurmeter ook, een digitale met timer, van, ROHS. Met jou tip moet het zeker gaan lukken, hoop ik !!!
 
succes Patrick  ;)
 
Have fun!
 
Terug
Bovenaan Onderaan