- Berichten
 - 60
 
Mijn verslag van de eerste pulled pork
		
		
	
	
		
	
De basis rub ook volgens het recept van noskos
		
	
Het stuk procureur van 2,554Kg
		
	
Eerst het harde vet er uitsnijden
		
	
De injectie mix
		
	
In de rub.
Dit waren de foto's van de avond er voor

		
	
Zondagochtend 9:40 ging de procureur het rek op.
		
	
Tijd om de Glazen er op te smeren, niet te dik heb ik ervaren......of een andere variant gebruiken.
		
	
Eindelijk klaar om uit elkaar te trekken.
		
	
Even een blik op het vlees (nee ik ben nog niet klaar met plukken) voor de eindsaus er opgaat.
		
	
De eind saus
		
	
met de eindsaus er over heen (ook hier een leermoment toch een andere bbq-saus gebruiken)
Na een dagje stoeien is het wel gelukt en erg lekker
	
		
			
		
		
	
				
			
	De basis rub ook volgens het recept van noskos
	Het stuk procureur van 2,554Kg
	Eerst het harde vet er uitsnijden
	De injectie mix
	In de rub.
Dit waren de foto's van de avond er voor
	Zondagochtend 9:40 ging de procureur het rek op.
	Tijd om de Glazen er op te smeren, niet te dik heb ik ervaren......of een andere variant gebruiken.
	Eindelijk klaar om uit elkaar te trekken.
	Even een blik op het vlees (nee ik ben nog niet klaar met plukken) voor de eindsaus er opgaat.
	De eind saus
	met de eindsaus er over heen (ook hier een leermoment toch een andere bbq-saus gebruiken)
Na een dagje stoeien is het wel gelukt en erg lekker
			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							
	
			
			
