BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork van de Koef

 
 

koef

Kooltjesharker
Berichten
127
Gisteren en vandaag PP gemaakt. Rub: mijn favoriet westland firewalk. Gisterenavond om 22.30u erop en vanmiddag om 15.30u klaar , hij was 2,6 kg. Vannacht wel in slaap gevallen en vanochtend om 6.00u was de smoker bijna uit (teveel geknepen) Kerntemp PP was 51 C. Bbq een beetje opgepookt en daar ging tie weer. Ik heb geen grafiekje gemaakt dit keer , ben in de tuin bezig geweest :-\

Ik zal straks posten hoe het smaakte (met foto's)




































 
wauw, dat ziet er lekker uit.
staat ook nog op mijn lijstje.
 
Lekker bezig geweest!!!! Ik denk dat hij het prima doet met de WFW, genoeg pit aan de buitenkant om het hele stuk smaak te geven.
 
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met je knorretje!
 
Ik ben benieuwd naar de smaakfoto's whoehaa! Is dat iets nieuws?

koef zei:
Ik zal straks posten hoe het smaakte (met foto's)
 
Ziet er nou al lekker uit, ik ga de mijne ook zo eens even slachten ;D
 
lekker ik moet ook nog eens een andere rub/kruiden e.d proberen.
Gefeliciteerd met je knorretje
 
Ik had de smoker eigenlijk al uitgezet kom ik in de koelkast nog twee maiskoven tegen, hup ff blazen in de kolen en daar gaat ie weer. Mais effe ingemeerd met boter en gerubbet met pineapplehead van the dizzy pig. In de kast kwam ik nog ass kickin' saus tegen lekker voor op het broodje PP met knoflooksaus.









[



on Flickr




Het was weer om op te vreten.

Ik wist niet eens dat je een knorretje kon verdienen haha bedankt.
 
dat is een heerlijke maaltijd geweest, gefeliciteerd met je knorretje
 
Zo te zien zijn de smaak foto's ook gelukt.  :p
 
Goed idee die pineapple head met mais! Ook maar snel eens maken. Gefeliciteerd met je knorretje!
 
De laatste foto zegt eigenlijk al genoeg  ;D
 
Gefeliciteerd met je knoretje.En het ziet er heerlijk uit.
 
gefeliciteed met je koe. Ziet er erg lekker uit..
 
Terug
Bovenaan Onderaan