BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork van de kamado Bono

 

Fumo

Tondelzoeker
Berichten
23
Laatste keer dat ik pulled pork heb gemaakt van een Boston butt. 11 uren totaal tot een kerntemperatuur van 98°. Hele mooie bark erop gekregen

20231112_091604.jpg


20231112_110416.jpg


20231112_091900.jpg
 
Heel mooi! Die zal gesmaakt hebben!!

Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
 
Lekker zeg.

Wat had je gedaan qua rub?
 
Mooie PP, donkere bark, zo donker zie je ze niet veel.
Gefeliciteerd met je knor
 
Krijg gelijk trek. Gefeliciteerd met je knor.
 
Mooie PP, donkere bark, zo donker zie je ze niet veel.
Gefeliciteerd met je knor
Thanks! Fijn dat een goede bark wel gewaardeerd wordt hier. Waar kan ik de knor badge terugzien? Kreeg wel een melding maar zie het nergens terug😅
 
Ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met de knor !
 
Knorretje in the pocket!! gefeliciteerd!. wat een prachtige bark zo
 
Terug
Bovenaan Onderaan