- Berichten
- 45
Eergisteren de Boston Butt van ongeveer 2,5 kilo uit de vriezer gehaald en langzaam in de koelkast laten ontdooien.
Gisteravond de rub gemaakt en daarmee het stuk vlees ingerubt.
Ook gelijk maar de glaze gemaakt , dan was tenminste alles gereed. Ik heb in grote lijnen deze methode en recept aangehouden maar ipv rum heb ik whisky gebruikt (Talisker)
Ook was mijn bereidingstijd iets langer , vanmorgen ben ik om 10:00 uur begonnen en om 18:00 was ik klaar en aan het genieten van een heerlijk broodje Pulled Pork met augurk.
Hier de foto's









Voor herhaling vatbaar !
Gisteravond de rub gemaakt en daarmee het stuk vlees ingerubt.
Ook gelijk maar de glaze gemaakt , dan was tenminste alles gereed. Ik heb in grote lijnen deze methode en recept aangehouden maar ipv rum heb ik whisky gebruikt (Talisker)
Ook was mijn bereidingstijd iets langer , vanmorgen ben ik om 10:00 uur begonnen en om 18:00 was ik klaar en aan het genieten van een heerlijk broodje Pulled Pork met augurk.
Hier de foto's









Voor herhaling vatbaar !