BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork uit de Dutch oven

MarcoMarco

Sprokkelaar
 
 
Berichten
30
Pulled pork uit de Dutch oven
De varkensnek ingesmeerd met mosterd ,daarna de rub ik heb de @NasQ pork rub gebruikt .
Maak de bbq gereed met de indirecte methode op 110 graden . En rook de procureur voor 2 a 2,5 uur , ik gebruikte 2 cherry chunks.
Maak daarna de bbq gereed indirect op 150 graden .
Pak de Dutch Oven en doe hierin de volgende ingrediënten BBQ saus , water , appelsap roer dit goed door totdat het 1 vloeistof is .
Doe de procureur in de Dutch oven en haal het vlees goed door de saus , en laat het nu 3 uur stoven . En je heb een heerlijke pulled pork uit de Dutch Oven

6402EE7E-B045-4939-AA99-4A8F2892D7B8.jpeg


051D2A42-3BAE-495D-98E0-BB833EAACF72.jpeg


83AD1180-E81E-4D9A-AA31-C023DF36A048.jpeg


90A3FD5D-BB00-4056-9ED2-F0771202CC3B.jpeg


08A75270-74D4-457B-A2BE-4E4C458225FC.jpeg


36F26E47-4097-48C5-8646-248BCFD7E91C.jpeg
 

Smokingwood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
600
Dat ziet er inderdaad heerlijk uit. Los van de tijd, zijn er meer voordelen qua sappigheid en malsheid? Ben wel benieuwd.
 

Cherrywood

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.733
Zo maakte ik het altijd toen ik nog geen BBQ had.... Gewoon in een pan in de oven. :unsure:
Dan mis je wel de rooksmaak natuurlijk.
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.863
Ook al gedaan. Levert een paar uurtjes tijdwinst op.
Toch altijd weer lekker.
 

Mario

Tondelzoeker
Berichten
5
Pulled pork uit de Dutch oven
De varkensnek ingesmeerd met mosterd ,daarna de rub ik heb de @NasQ pork rub gebruikt .
Maak de bbq gereed met de indirecte methode op 110 graden . En rook de procureur voor 2 a 2,5 uur , ik gebruikte 2 cherry chunks.
Maak daarna de bbq gereed indirect op 150 graden .
Pak de Dutch Oven en doe hierin de volgende ingrediënten BBQ saus , water , appelsap roer dit goed door totdat het 1 vloeistof is .
Doe de procureur in de Dutch oven en haal het vlees goed door de saus , en laat het nu 3 uur stoven . En je heb een heerlijke pulled pork uit de Dutch Oven

Hoeveel saus heb je ongeveer toegevoegd in de DO?
 

NasQ

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.174
Pulled pork uit de Dutch oven
De varkensnek ingesmeerd met mosterd ,daarna de rub ik heb de @NasQ pork rub gebruikt .
Maak de bbq gereed met de indirecte methode op 110 graden . En rook de procureur voor 2 a 2,5 uur , ik gebruikte 2 cherry chunks.
Maak daarna de bbq gereed indirect op 150 graden .
Pak de Dutch Oven en doe hierin de volgende ingrediënten BBQ saus , water , appelsap roer dit goed door totdat het 1 vloeistof is .
Doe de procureur in de Dutch oven en haal het vlees goed door de saus , en laat het nu 3 uur stoven . En je heb een heerlijke pulled pork uit de Dutch Oven

Bekijk bijlage 49066

Bekijk bijlage 49067

Bekijk bijlage 49068

Bekijk bijlage 49069

Bekijk bijlage 49070

Bekijk bijlage 49071

Ziet er echt goed uit Marco! Leuke variant


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.111
Die ziet er erg lekker en smeuïg uit.

Lust ook wel een broodje. 😋
 

Veluwse Bob

Kooltjesharker
 
 
Berichten
114
Zo maakte ik het altijd toen ik nog geen BBQ had.... Gewoon in een pan in de oven. :unsure:
Dan mis je wel de rooksmaak natuurlijk.
ondanks dat die 2.5 uur gerookt is zit er dan geen rooksmaak aan?
 
Bovenaan Onderaan