- Berichten
- 45
Pulled pork uit de Dutch oven
De varkensnek ingesmeerd met mosterd ,daarna de rub ik heb de @NasQ pork rub gebruikt .
Maak de bbq gereed met de indirecte methode op 110 graden . En rook de procureur voor 2 a 2,5 uur , ik gebruikte 2 cherry chunks.
Maak daarna de bbq gereed indirect op 150 graden .
Pak de Dutch Oven en doe hierin de volgende ingrediënten BBQ saus , water , appelsap roer dit goed door totdat het 1 vloeistof is .
Doe de procureur in de Dutch oven en haal het vlees goed door de saus , en laat het nu 3 uur stoven . En je heb een heerlijke pulled pork uit de Dutch Oven
De varkensnek ingesmeerd met mosterd ,daarna de rub ik heb de @NasQ pork rub gebruikt .
Maak de bbq gereed met de indirecte methode op 110 graden . En rook de procureur voor 2 a 2,5 uur , ik gebruikte 2 cherry chunks.
Maak daarna de bbq gereed indirect op 150 graden .
Pak de Dutch Oven en doe hierin de volgende ingrediënten BBQ saus , water , appelsap roer dit goed door totdat het 1 vloeistof is .
Doe de procureur in de Dutch oven en haal het vlees goed door de saus , en laat het nu 3 uur stoven . En je heb een heerlijke pulled pork uit de Dutch Oven