Omdat het voorraadje pulled pork in de vriezer onder de wettelijke norm was beland zaterdagavond maar weer eens een procureur op de keg geschoven.
Na wat experimenteren met injecteren en inpakken toch maar weer "ouderwets " gedaan.
Lekker in de butt rub gezet en met wat pruimenhout op 110 graden laten liggen tot aan een kern van 88.
Laatste stukje iets hoger omdat we ineens bedachten de middag buitenshuis iets te gaan doen .
Voor de zekerheid nog ff de prikker erin en deze zakte er soepel in dus ingepakt met een dekentje de koelbox.
Wat is het toch lekker om thuis te komen en je hele huis ruikt naar vlees .
PP gegeten op een tortilla met wat zuur spul .
Het overschot vacu?m in vriezer voor de snelle hap..
Na wat experimenteren met injecteren en inpakken toch maar weer "ouderwets " gedaan.
Lekker in de butt rub gezet en met wat pruimenhout op 110 graden laten liggen tot aan een kern van 88.
Laatste stukje iets hoger omdat we ineens bedachten de middag buitenshuis iets te gaan doen .
Voor de zekerheid nog ff de prikker erin en deze zakte er soepel in dus ingepakt met een dekentje de koelbox.
Wat is het toch lekker om thuis te komen en je hele huis ruikt naar vlees .
PP gegeten op een tortilla met wat zuur spul .
Het overschot vacu?m in vriezer voor de snelle hap..











