BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork time!!

 

Pitboy Piet

Vuurmaker
Berichten
71
Vandaag een pulled pork sessie ingepland.

976f3f0b6fd0773d7f5f4cb2dc11f518.jpg

De hoofdrolspeler

Q ingericht voor een langzame sessie
68c99ce89191bd200a752551a38b709f.jpg
72d4df12c8c683b6086a36f299cf1dc4.jpg
10f924f33f1890eb2042716ae9d7d7a4.jpg


Aardappeltje voor de sonde (dometemperatuur)
025fa2fbd045b2fa7781b91d8c1e1b6a.jpg


Nu wachten tot de dome 110 graadjes aangeeft.
c4dd243fba9d088da24aa406db0f5a8b.jpg


Wordt vervolgd....


Het is altijd goed weer om de Q aan te slingeren!
 
Ziet er goed uit!
Iets wat me opviel: ik zou het puntje van je dome temp meter de andere kant op zetten. Nu zit ie erg dichtbij je vuur.
Verder, ik ben benieuwd naar het verloop
Succes!

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

 
dikkemiel zei:
Ziet er goed uit!
Iets wat me opviel: ik zou het puntje van je dome temp meter de andere kant op zetten. Nu zit ie erg dichtbij je vuur.
Verder, ik ben benieuwd naar het verloop
Succes!

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

Bedankt voor de tip! Ga ik doen


Het is altijd goed weer om de Q aan te slingeren!
 
Succes Piet, gaat vast goed komen, we zien de foto's van het eind resultaat wel verschijnen ;)
 
Goed begin is het halve werk en straks genieten van een heerlijke p.p.
Eet smakelijk  :)
 
Hans zei:
Goed begin is het halve werk en straks genieten van een heerlijke p.p.
Eet smakelijk  :)
Bedankt Hans, waarschijnlijk duurt het nog even maar dat is des te lekkerder


Het is altijd goed weer om de Q aan te slingeren!
 
Pitboy Piet zei:
Hans zei:
Goed begin is het halve werk en straks genieten van een heerlijke p.p.
Eet smakelijk  :)
Bedankt Hans, waarschijnlijk duurt het nog even maar dat is des te lekkerder


Het is altijd goed weer om de Q aan te slingeren!

Ja dat wachten, kan idd wel even duren eer hij klaar is :-?
Zeker op het eind als je trek begint te krijgen en de temperatuur maar niet snel genoeg omhoog gaat naar je zin.
Ik begin meestal bijtijds (uurtje of 6) dan kunnen we vaak op een normaal tijdstip eten. ;)
 
Hans zei:
Pitboy Piet zei:
Hans zei:
Goed begin is het halve werk en straks genieten van een heerlijke p.p.
Eet smakelijk  :)
Bedankt Hans, waarschijnlijk duurt het nog even maar dat is des te lekkerder


Het is altijd goed weer om de Q aan te slingeren!

Ja dat wachten, kan idd wel even duren eer hij klaar is :-?
Zeker op het eind als je trek begint te krijgen en de temperatuur maar niet snel genoeg omhoog gaat naar je zin.
Ik begin meestal bijtijds (uurtje of 6) dan kunnen we vaak op een normaal tijdstip eten. ;)

Klopt, ik krijg morgen pas de lekkerbekken over de vloer. Dan heb je geen stress tijdens de ?zone?.


Het is altijd goed weer om de Q aan te slingeren!
 
Is altijd lekker  :)
 
Lekker bezig, het enige nadeel dat je hebt als je hem een dag vooraf maakt dat je nog een dag moet wachten om ervan te eten  :D , of je moet toch nog een nieuwe maken omdat de helft al op is (is hier nog gebeurd  :p)
 
Brecht zei:
Lekker bezig, het enige nadeel dat je hebt als je hem een dag vooraf maakt dat je nog een dag moet wachten om ervan te eten  :D , of je moet toch nog een nieuwe maken omdat de helft al op is (is hier nog gebeurd  :p)
Hahaha! Ja, dat is wel een risico. Heb nog shaslicks als bijgerecht morgen. Dus een klein hapje proeven kan vast geen kwaad......


Het is altijd goed weer om de Q aan te slingeren!
 
Pas toch maar op met die kleine hapjes  :p
 
Momenteel ligt de big ingepakt te zweten.
d31ab7727ce481bda8f1fab605c67d1b.jpg

In 2 uur tijd 5 graden gestegen. Nog even geduld aub.


Het is altijd goed weer om de Q aan te slingeren!
 
Op dit moment ligt mijn varkentje 10 uur op de Q.
Dometemperatuur: 116 graden
Kerntemperatuur : 88 graden

Bij 90 graden gaat ie eraf.
 
Terug
Bovenaan Onderaan