BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork te droog

 
 

lollie-be

Kooltjesharker
Berichten
110
Mijn laatste pp was wat aan de droge kant.
Dome temp was rond de 115 graden.
Kerntemperatuur was 88 graden. Het vlees heeft er zo'n 11u opgelegen.

Denk dat dit toch redelijk goed is. Waarom was mijn vlees dan zo droog?

Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk

 
De kwaliteit van 't vlees kan ook meegespeeld hebben
 
Was het een procureur of een schouder?
 
het was spiering.
ik ben van Belgi?, ik denk dat dit procureur noemt bij jullie.
 
Tja idd , procereur bij slager t in nederland en in belgie

Dan krijg je het volgende

3e1e5313cae624088bd52796d664d54e.jpg


Bestel ik het bij beef en steak ziet het er als volg uit

af095e9ccfe7d2f559cf6ba350f4b164.jpg



Erste stuk was ook wel lekker maar andere stuk was makkelijker te pullen , en was goed vochtig


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan