E
eegade
Gast
Goedemorgen,
Komende zondag staat er pulled pork op het menu. Inmiddels een hoop methoden en recepten gelezen, dus ik ga het voor de eerste keer proberen.
Nu is mij alleen nog het laatste stukje niet duidelijk:
Na het klaarmaken van het vlees komt natuurlijk de lange sessie. Daarna het vlees ?30min laten rusten onder aluminiumfolie voordat je het uit elkaar gaat trekken met 2 vorken. En dan...
Dan trek je het met 2 vorken uit elkaar en legt het op broodjes. Maar stel je hebt een groot stuk vlees voor 10 personen... tegen de tijd dat je het uit elkaar hebt getrokken is het misschien al een stuk afgekoeld.
Of valt het dalen van de temp. wel mee?
Komende zondag staat er pulled pork op het menu. Inmiddels een hoop methoden en recepten gelezen, dus ik ga het voor de eerste keer proberen.
Nu is mij alleen nog het laatste stukje niet duidelijk:
Na het klaarmaken van het vlees komt natuurlijk de lange sessie. Daarna het vlees ?30min laten rusten onder aluminiumfolie voordat je het uit elkaar gaat trekken met 2 vorken. En dan...
Dan trek je het met 2 vorken uit elkaar en legt het op broodjes. Maar stel je hebt een groot stuk vlees voor 10 personen... tegen de tijd dat je het uit elkaar hebt getrokken is het misschien al een stuk afgekoeld.
Of valt het dalen van de temp. wel mee?