BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork op WSM 37cm

Frits zei:
Badges kunnen worden verdient met het maken bepaalde gerechten op je barbecue en daar hier verslag van te doen in een draadje. In het draadje verwachten we een verslag van hetgeen je gemaakt hebt met een aantal foto's waarvan we er tenminste 1 verwachten van het vlees op de barbecue en natuurlijk mag een foto van het eindresultaat niet ontbreken.

De ontbrekende foto is er, dus jouw stickertje zal niet lang op zich laten wachten, gefeliciteerd!  ;)
 
Mooi verslag, snap nu ineens waar je tip van het slagerstouw vandaan komt
 
ziet er prima uit!
 
Eefje zei:
Mooi verslag, snap nu ineens waar je tip van het slagerstouw vandaan komt

Inderdaad, Vlees kan je altijd opbinden totdat het past  :D Zoals je ziet op de laatste foto van het vlees op de bbq dan past het maar net :p

Aan de anderen thnx voor de leuke reacties!
 
Gefeliciteerd met je stickertje.. Misschien moet je toch maar overwegen om een WSM 47 of WSM 57 aan te schaffen.. B-)
 
Gratz met knorretje!
 
Lekker en gefeliciteerd met je Knor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan