BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork op mijn verjaardag

 
 

Dennis1984

Vuurmaker
Berichten
61
Pulled pork bereid volgens de bereiding van smokey goodness.

De avond ervoor in rub.

De volgende sag de bbq om 07.00 aangestoken. 8.00 de temperatuur stabiel en de procureur erop. Totaal ongeveer 4 kilo.

Op 115?C tot 13.30. Vervolgens ingepakt en terug op de bbq. Rond 17.00 mooie kerntemperatuur van 90?C en gepulled.

Vervolgens op een turks puntje met coleslaw en bbq saus ook uit het boek uiteraard.

Daarnaast ook nog op de bbq van de buurman een aantal stukken walchers gilden spek gemaakt.

Helaas geen foto's van de broodjes gemaakt door de drukte van die dag
ccd30a48596629bfca91a95886ff634a.jpg
7adc07cfaad6b986d29ed92b8de0e30f.jpg
241e4c4596a075aae16caa51666bf41a.jpg
b02e68733b479d9020d622771f68f4a8.jpg
020ec00d1aee74d26c23eb326bb9126f.jpg


Verstuurd vanaf mijn ALE-L21 met Tapatalk

 
Lijkt me heerlijk!
 
Heerlijk. Mooie verjaardag zo.
 
Yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan